brtvilo

Trgovina

- Balić d.o.o nudi uz svoje usluge i proizvodnju također i trgovačku robu najkvalitetnijih proizvođača. Kako smo svjesni poslovnog rizika tako smo i svjesni i realnosti poslovnih suradnji u današnjem vremenu gdje svatko traži najjeftinije i najkvalitetnije.
- Stoga pored brtvila koje proizvodimo na našem SEAL-JET stroju, imamo i veleprodaju SIMRIT FREUDENBERG simeringa, njemačke renomirane tvrtke, s kojom održavamo poslovnu suradnju više od 5 godina. Uz standardne simeringe kojih na skladištu imamo preko 600 različitih dimenzija, rado ćemo Vam dostaviti i sve specijalne simeringe kao i sve informacije vezane za njih u najkraćem mogućem roku. Isto vrijedi i za SKF ležaje koje, kao jedan od distributera SKF-a, nudimo kroz malo- i veleprodaju, te na skladištu imamo više od 150 različitih vrsta.

+ SIMERINZI
simering

- Radijalna osovinska brtvila - simerinzi primjenjuju se za brtvljenje rotirajućih osovina kod pogonskih osovina motora, industrijskih strojeva, hidrauličnih agregata, strojeva za pranje te ostalih strojnih elemenata.

OZNAKE SIMERINGA

a
A
a-baum
A-BAUM
as
AS
as-babsl
AS-BABSL
as-baumsl
AS-BAUMSL
b
B
b10f
B10F
b2pt
B2PT
baof
BAOF
bs
BS

+SKF LEŽAJEVI


+ REMENJA